Gürbüz koltuğunu Aslantaş’a devretti
GÜNDEMElbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, makamını TOKİ Şehit Er Levent Kuşoğlu İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Beyza Aslantaş’a emanet etti.
Okul Müdürü Musa Demir’in de yer aldığı devir teslim töreninde Beyza Aslantaş ve beraberindeki arkadaşları ile yakından ilgilenen Başkan Mehmet Gürbüz, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, devir teslim öncesi yaptığı değerlendirmede, “Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir Elbistan bırakmak amacıyla tüm enerjimizle sahada çalışıyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Önünüzde uzun bir yolculuk var. Bizler de bu yolculukta sizlerin rahat ilerlemeniz ve engellere takılmamanız için çaba sarf ediyoruz. İleride bu koltuklarda temsili olarak değil gerçekten sizler oturacaksınız. Şehrinize en iyi şekilde sahip çıkacağınıza inancım tam. Hepinize başarılar diliyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Koltukların da aslında bize şuanda emanet edildiğini; gelecek nesillere aktarmak üzere çalışmalarımızı yapmak için bir prova yapıyoruz. Yeni başkanımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Elbistan Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Beyza Aslantaş ise, “Öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yıl dönümünü kutluyorum. Türkiye’de 32 ilden büyük olan ilçemizin belediye başkanlığını icra etmek zor olmakla birlikte belediye çalışanlarımız ve halkımız ile el ele vererek bu zorlukları keyifli hale getirmekteyiz. ‘İşini hor gören, önünü zor görür’ düşüncesiyle belediye başkanlığı bünyesinde bulunan 12 hizmet müdürlüğümüzle özverili ve gayretli çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu kapsamda yarının Türkiye’sini oluşturacak çocuklarımızı önemsiyoruz. Çocuklarımızın bedensel, ruhsal, sosyal olarak gelişimlerini sağlayacağı enerjisini atabileceği alanları çoğaltacağız. İhtiyaç dâhilinde çocuk ve yetişkinlere yönelik sosyal alanlar oluşturacağız. Benim de mahallem olan Yeşilyurt Mahallesinde bu ihtiyacın giderilmesi için çalışmalara derhal başlanacaktır” dedi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Umut Yılmaz: “Babalarımızın Kıymetini Bilmek Hepimizin Görevidir”
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, babaların aile yapısındaki önemine dikkat çekerek tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı’dan Babalar Günü Mesajı
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı “Babalar Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Babalarımız; sevgi, sabır ve özverileriyle aile birliğinin korunmasına katkı sağlamakta, çocuklarına güvenli bir gelecek sunabilmek adına her türlü fedakârlığı göstermektedir” dedi.
SANKO Okulları Minik Erkek Basketbol Takımı Gaziantep Şampiyonu Oldu
SANKO Okulları Minik Erkek Basketbol Takımı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Minik Erkek ve Kız Basketbol Müsabakaları’nda şampiyon olurken, Minik Kız Basketbol Takımı ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
Şehitkamil Belediyesi’nden Özel Öğrencilere Spor ve Eğlence Dolu Festival
Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen Spor Festivali kapsamında, son olarak Şehit Şahinbey Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda özel gereksinimli öğrencilere yönelik hazırlanan eğlenceli spor parkurları ve müzikli etkinlikler unutulmaz anlara sahne oldu.
SANKO Holding, İSO 500’de Dört Şirketiyle Gücünü Korudu
Türkiye’nin köklü sanayi güçlerinden SANKO Holding, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde bu yıl da dört şirketiyle yer alarak üretimdeki liderliğini korudu.
Süper Film Ambalaj’dan Çevreye Yatırım: Süper Çocuk Projesi Başlatıldı
SANKO Holding’in ambalaj sektöründeki şirketi Süper Film Ambalaj, çevre bilincinin küçük yaşlarda geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “Süper Çocuk – Okullarda Atık Toplama ve Çevre Farkındalığı Programı” kapsamında Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzaladı.