© Haber Hanesi 2014 - 2025

Hayati İnanç Kahramanmaraş’ta: Aile Yılı Etkinlikleri Devam Ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2025 Aile Yılı kapsamında 16 Mayıs Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yazar Hayati İnanç’ın katılımıyla “Aile Sevgiyle Büyür” temalı konferans düzenleyecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “2025 Aile Yılı” kapsamında aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Yıl boyunca düzenlenen etkinlikler ve projelerle yüzlerce vatandaşa ulaşan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de edebiyat dünyasının sevilen ismi Yazar Hayati İnanç’ı Kahramanmaraşlılarla buluşturacak çok özel bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

16 Mayıs Cuma günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek buluşma, saat 20.00’da başlayacak. Etkinlikte, Hayati İnanç; ailenin korunmasının toplumsal hayattaki yeri, mutlu aile kavramının önemi ve gelecek nesillerin sağlıklı yetişebilmesi için güçlü aile bağlarının gerekliliği gibi konuları kendine has anlatımıyla ele alacak. Hayati İnanç’ın; klasik edebiyatla harmanladığı özgün üslubu, dinleyicilere hem düşündürücü hem de ilham verici bir perspektif sunacak. Katılımcıların hem duygusal hem de zihinsel anlamda zenginleşeceği programda, aile değerlerinin derinliği ve günümüz dünyasında aileyi ayakta tutmanın yolları da farklı bir bakış açısıyla paylaşılacak.

İlginizi Çekebilir

Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor

Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.

KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor

Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.

KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek

KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.

Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

TÜM HABERLER