İşadamı Mağralı - Zor Günler Geçecek Biz Birlikte Güçlüyüz
GÜNDEMKahramanmaraş'ın sevilen iş adamlarından Adem Mağralı pandemi döneminde zor süreçten geçen soğuk havalarda geçim derdinde olan seyyar satıcı esnafının sattığı ürünlerin tamamını satın alarak imkanı olanlara yardım çağrısında bulundu.
Kahramanmaraş'ın sevilen işadamı Adem Mağralı şehrin bazı yerlerinde geçimini sağlamak çin mücadele eden seyyar satıcılarının tüm ürünleri satın alarak evlerine gönderdi.
Yardımsever işadamı Kahramanmaraş’ın farklı noktalarında geçimini sağlamak için mücadele eden seyyar satıcılarının tüm ürünlerini satın alarak vatandaşlara dağıttı
Kahramanmaraş’ın işlek caddeleri üzerinde Koronavirüs (Covid-19) salgınından olumsuz etkileri başta olmak üzere soğuk hava ve zor şartlarda yaşamını sürdüren Pamuk, şeker, salep, uçan balon, simit gibi satış yapan seyyar satıcılarının tüm ürünlerini satın alan iş adamı Adem Mağralı kısa bir açıklama yaparak İş İnsanlarını ve Kahramanmaraş Halkını davet etti
ZOR GÜNLER GEÇECEK BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
"Aslında tüm dünya ve ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ben bugun burada bir farkındalık yaratmaya çalıştım. Aslında onları her gün her saatte yağmurda çamurda karda kışta yazın sıcağın ortasında görüyoruz kimisinden bir selamı bile esirgiyoruz. Nasıl olduklarını nelerle mücadele ettiklerini unutuyoruz toplum olarak ahilik dusturuna geri dönmemiz gerekmektedir. Biz yapılan kaldırım taşlarını oyuk yaparak içine dolan yağmur sularından kuşlar faydalanmasını sağlayan Osmanlı'nın naif kültüründen gelen bir toplumuz. Bazı duyguları unutmamak gerekiyor hatırlamak gerekiyor.Memleketimizde bir çok iş insanımız var. İmkanı olanlar örneğin bir değil iki simit belki üç simit alarak hem buralarda çalışan kardeşlerimizin rızkına elçi olmuş olurlar hemde fazladan aldıkları ürünler ile kim bilir belki bir çok gönülün mutlu olmasına vesile olurlar herkesi bu kampanyaya imkanı ölçüsünde destek olmaya davet ediyorum. Zor günler geçecek biz birlikte güçlüyüz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.