İstanbul Türkoğlu Derneği’nden Esnafa Hayırlı Olsun Ziyareti
GÜNDEMİstanbul Türkoğlu Derneği mega kentte esnaflarını ziyaret ediyor. Dernek Yönetim Kurulu Esenyurt Fatih Sanayii Sitesinde açılan GURME Ciğer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kahramanmaraş’ın İstanbul’da faaliyet gösteren etkin dernekleri başında gelen Kurban Kesim Organizasyonu, Öğrenci Bursları ve Yöresel Türkoğlu Etli Tava ile Sıla Buluşmalarına ev sahipliğiyle yapmakta. İstanbul Türkoğlu Derneği (TÜRKOĞLUDER) yönetim kurulu üyeleri dernek başkanı İrfan Yavşan başkanlığında şehrin dört bir yanında Türkoğlulu esnaf, iş insanları ve bürokratları işyerlerinde topluca ziyaret etmekte. Önceki gün Türkoğluder Genel Sekreteri ve Parlaklar Madeni Sanayii (OİLMARKT.COM) yönetim Kurulu başkanı Hanifi Parlak’ın Esenyurt Fatih Oto Sanayii Sitesinde (Parlaklar Madeni Yağ Sanayii Yan Dükkan ) açmış olduğu GURME CİĞER ziyaret edildi. Hayırlı olsun duası yapıldı.
"Girişimcilik Ruhunu Destekliyoruz"
TÜRKOĞLUDER Başkanı İrfan Yavşan ve Yönetim Kurulu üyeleri Birlik ve Beraberlik Tablosuyla yalnız değiliz birlikte daha güçlüyüz, hemşerimiz ve yol arkadaşımız Hanifi Parlak’ı tebrik ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimizin ticari hayattaki başarıları bizleri gururlandırıyor. Parlaklar Ailesi'nin bu yeni girişiminin bereketli olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. Misafirperverliklerinden dolayı Hanifi Parlak'a teşekkür ederken, GURME CİĞER işletmesine bol ve bereketli kazançlar dileriz. Rabbim utandırmasın, dedi.
İstanbul Türkoğlu Derneği esnafları ziyaret programında dernek başkanı İrfan Yavşan yönetim kurulundan Fatih Karsu, Ali Kalli, Ahmet Pakdil, Mehmet Yaşar, Mahmut Akkurt ve Ramazan Gök hazır bulundu. Başkan İrfan Yavşan Gurme Ciğer kurucusu Hanifi Parlak’a Kahramanmaraş Madalya Beratı Tablosu Hediye etti.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.