© Haber Hanesi 2014 - 2025

Jinekolojik Onkolojide Uzman Prof. Dr. Ali Kolusarı, SANKO Üniversitesi Kadrosuna Katıldı

Jinekolojik Onkoloji Cerrahı Prof. Dr. Ali Kolusarı, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde konsültan hekim olarak hasta kabul etmeye başladı.

Pazarcık’ta 1974 yılında doğan Prof. Dr. Ali Kolusarı, 1999 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı’nda uzmanlığını aldı. Yaklaşık bir yıl aynı üniversitede uzman olarak çalıştıktan sonra yardımcı doçent olarak atandı.

2006 yılında Hacettepe Üniversitesi’nde Jinekolojik Onkoloji konusunda çalışmalarda bulundu. 2008 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde Jinekolojik Onkoloji alanında çalıştı. 2010 yılında “doçent” unvanı aldı.

2011 yılında İngiltere’de University College London Hospital’da Jinekolojik Onkoloji Bölümünde çalışan Prof. Dr. Kolusarı, 2015 yılında “profesör” unvanı aldı. 2016 yılında Medipol Üniversitesi’nde “Jinekoljik kanserlerin tedavisinde robotik cerrahi uygulanması” konusunda çalıştı.

 2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Üreme Endokrinoloji Bölümü’nde onkofertilite alanında çalıştı ve tüp bebek (IVF) sertifikası aldı.

2019 Nisan ve 2021 Kasım tarihleri arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı olarak çalışan Prof. Dr. Kolusarı, 2021 Aralık ayından itibaren Van’da kendi kliniğinde hizmet vermeye devam etti.

 Prof. Dr. Kolusarı, Eylül 2024 itibarıyla SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde de Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi alanında konsültan hekim olarak hastalarını kabul etmeye başladı.

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Türkiye İnfertilite Vakfı, Türk Tabipler Birliği, Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği, Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği, Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Derneği, Jinekolojik Endoskopi Derneği Üyesi olan Prof. Dr. Kolusarı, evli ve iki çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER