Kadın Kooperatifleri'ne Ziyaret
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Onikişubat ve Elbistan ilçesindeki kadın kooperatifleri ve kadın girişimcileri ziyaret edildi. Program, Şehit Nazmi Yılmaz’ın Afşin’deki ailesine düzenlenen taziye ziyaretiyle noktalandı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün eşi Leyla Güngör ve Vali Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun da yer aldı.
Program kapsamında ziyaret edilen kadın girişimciler ve işçilere çeşitli hediyeler verildi. Tekir Orman Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ziyaretiyle başlayan program, Elbistan ilçesinde bulunan Hanımeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ziyaretiyle devam etti.
Mikrokredi desteğiyle girişimci olma hayalini gerçekleştiren Ümmühan Ceviz ve Nurgül Cerit’e ait işletmeler ziyaret programında uğranılan diğer adresler arasında yer aldı. Düzenlenen program, geçtiğimiz günlerde Bitlis kırsalına helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Nazmi Yılmaz’ın Afşin’de ikamet eden ailesine gerçekleştirilen taziye ziyaretiyle noktalandı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.