© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Barosu 75. Kuruluş Yıldönümünü ve Yeni Adli Yılı Kutladı

Kahramanmaraş Barosu, 75. kuruluş yıl dönümü ve 2024-2025 Adli Yılı açılışını özel bir törenle kutladı.

Kahramanmaraş Barosu Av. Mehmet Ali Kısakürek Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte, meslekte 25, 30, 35, 40 ve 50 yılını dolduran avukatlar ile 2018-2024 yılları arasında baronun Yönetim, Disiplin, Denetleme Kurulları ve Türkiye Barolar Birliği Delegeliği görevlerini üstlenen meslektaşlar plaketle onurlandırıldı.

Tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, açılış konuşmasında 6 Şubat'taki depremlerle hayatını kaybeden vatandaş ve meslektaşları rahmetle andı. 75. yıl dönümünü kutlayan Gül, yeni adli yılın adaletin tesis edildiği ve milletimize hayırlı bir yıl olmasını diledi. Gül ayrıca, meslekte uzun yıllarını dolduran avukatlara ve 2018-2024 arasında baroya hizmet eden meslektaşlara teşekkürlerini sundu.

Programın sonunda, Baro Başkan Yardımcısı Av. Neval Oturakçı Tanrıverdi, Baro Başkanı Av. Muhammed Burak Gül'e özverili çalışmaları için plaket takdim ederek teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER