Kahramanmaraş Büyükşehir, Afşin'de 35 Milyon TL Yatırımla Cadde Yenileme Çalışmalarını Tamamladı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin ilçe merkezinde bulunan Çakır Hoca ve Sefer Hoca caddelerinde başlattığı sıcak asfalt serimini tamamlarken, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde asfalt öncesi zemin hazırlıklarını sürdürüyor.
Daha ulaşılabilir yerleşim yerleri için 11 ilçenin tamamında yol yatırımlarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin ilçe merkezinde başlattığı yol yenileme çalışmalarına da devam ediyor.
Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce Çakır Hoca ve Sefer Hoca caddelerinde gerçekleştirilen sıcak asfalt serimi tamamlanırken, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde asfalt öncesi zemin hazırlıkları hummalı bir şekilde sürüyor. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’ndeki çalışmaların da tamamlanmasıyla Afşin ilçe merkezindeki 3 cadde 12 bin ton sıcak asfalt ve yaklaşık 35 Milyon TL’lik yatırımla yenilenmiş olacak.
Muhtar Gezici’den Başkan Görgel’e Teşekkür
Efsus Turan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gezici, “Bu caddemiz atıl vaziyetteydi. Durumu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel’e ilettik ve Başkanımız da sağ olsun hemen ekipleri yönlendirdi. Yolumuz sıcak asfaltla yenilenerek kaldırımları yapıldı. Fırat Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“Yolumuz Uçak İnecek Konuma Geldi”
Mahalle sakinlerinden Veysel Eymen Koç, “Önceden burada kaldırım yoktu. Okula gidiş gelişlerimizde zorlanıyorduk. Şimdi kaldırımlarımız yapıldı. Daha kolay gidip geliyoruz. Fırat Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Resul Koç da, “Atıl durumda olan bu yolumuz Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Araç geçişleri daha konforlu olacak. Uçak inecek kalitede oldu. Fırat Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.