© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir, Afşin'de 35 Milyon TL Yatırımla Cadde Yenileme Çalışmalarını Tamamladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin ilçe merkezinde bulunan Çakır Hoca ve Sefer Hoca caddelerinde başlattığı sıcak asfalt serimini tamamlarken, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde asfalt öncesi zemin hazırlıklarını sürdürüyor.

Daha ulaşılabilir yerleşim yerleri için 11 ilçenin tamamında yol yatırımlarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin ilçe merkezinde başlattığı yol yenileme çalışmalarına da devam ediyor.

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce Çakır Hoca ve Sefer Hoca caddelerinde gerçekleştirilen sıcak asfalt serimi tamamlanırken, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde asfalt öncesi zemin hazırlıkları hummalı bir şekilde sürüyor. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’ndeki çalışmaların da tamamlanmasıyla Afşin ilçe merkezindeki 3 cadde 12 bin ton sıcak asfalt ve yaklaşık 35 Milyon TL’lik yatırımla yenilenmiş olacak.

Muhtar Gezici’den Başkan Görgel’e Teşekkür
Efsus Turan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gezici, “Bu caddemiz atıl vaziyetteydi. Durumu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel’e ilettik ve Başkanımız da sağ olsun hemen ekipleri yönlendirdi. Yolumuz sıcak asfaltla yenilenerek kaldırımları yapıldı. Fırat Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Yolumuz Uçak İnecek Konuma Geldi”
Mahalle sakinlerinden Veysel Eymen Koç, “Önceden burada kaldırım yoktu. Okula gidiş gelişlerimizde zorlanıyorduk.  Şimdi kaldırımlarımız yapıldı. Daha kolay gidip geliyoruz. Fırat Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Resul Koç da, “Atıl durumda olan bu yolumuz Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Araç geçişleri daha konforlu olacak. Uçak inecek kalitede oldu. Fırat Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”

Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti

İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor

KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.

TÜM HABERLER