© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir Yatırımları Devam Ediyor: Yabalıç Caddesi Asfaltla Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki ulaşım kalitesini artırma amacıyla başlattığı yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Onikişubat ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yer alan Yabalıç Caddesi’nde başlatılan asfalt yenileme çalışmaları hızla ilerliyor.

Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki ve 12 metre genişliğindeki ana arterde, kilit parke sökümünün ardından sıcak asfalt serim çalışmalarına geçildi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen projede, Yabalıç Caddesi'nin yeni yüzüyle kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Bu kapsamda yapılan sıcak asfalt uygulamaları, mahallenin ulaşım standartlarını önemli ölçüde iyileştirecek ve vatandaşlara daha konforlu, güvenli bir yol deneyimi sunacak. Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların hızla tamamlanarak Yabalıç Caddesi’ni yenilenen haliyle kısa süre içinde hizmete sunmayı planlıyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER