Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dedeler Mahallesi’ne Yeni Köprü
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu Dedeler Mahallesi’nde yeni köprü inşasına başladı. Kaplankaya Deresi’nin kolu üzerinde inşa edilecek 12 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki köprü ile bölgeye ulaşım kolaylaşacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce Türkoğlu ilçesine bağlı Dedeler Mahallesi’nde yeni köprü inşası başladı. Bölgenin ana girişi olarak kullanılan eski köprü, 3 metre genişliğe sahip olması dolayısıyla trafikte aksamalara sebebiyet veriyordu. Çalışmalarla, Kaplankaya Deresi’nin kolu üzerine yeni bir köprü inşa ediliyor. Yeni çalışmayla, 12 metre uzunluğa ve 9 metre genişliğe sahip olacak yeni köprü mahalleye ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Çift yönlü olarak hizmet verecek yeni yapıda, betonarme hazırlıkları sürüyor. Hızla devam eden köprü inşasının kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor.
Ulaşım Çift Yönlü Olacak
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Şehir genelinde yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Türkoğlu Dedeler Mahallesi’nde yeni bir çalışmaya daha başladık. Bölgedeki tek şeritli köprünün ulaşımda sorun oluşturması sebebiyle yeni bir köprü daha inşa ediyoruz. Bölgeye kazandıracağımız 12 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki köprü ile trafik akışını çift şerit olarak düzenliyoruz. Yeni köprü ile bölgeye ulaşım daha da rahatlayacak. Bölgedeki hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.