© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Karahasanuşağı’nda Parke Çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın Karahasanuşağı Mahallesi’nde düğün ve cenaze gibi toplu organizasyonlarda kullanılan sosyal tesisin çevresini 4 bin metrekare kilit parke ile kaplıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını aralıksız sürdürürken, ilçe ve kırsal mahallelerde de yaşam kalitesini artıracak çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşların ortak kullanım alanlarını daha konforlu ve güvenli hale getirmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın Karahasanuşağı Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmayla mahalleye yeni kazandırılan sosyal tesisin çevresini modern bir görünüme kavuşturuyor.

Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, mahallede düğün, cenaze, toplantı ve çeşitli sosyal etkinliklerde kullanılacak sosyal tesisin çevresi toplam 4 bin metrekare kilit parke ile kaplanıyor. Ekipler tarafından titizlikle sürdürülen uygulamayla hem tesis çevresinde düzenli ve estetik bir görünüm oluşturuluyor hem de vatandaşların tesise daha rahat ve güvenli ulaşımı sağlanıyor.

Sosyal Alanların Kullanımı Daha Konforlu Hale Geliyor

Yapılan kilit parke çalışması sayesinde özellikle yağışlı havalarda oluşabilecek çamur ve yaz aylarındaki tozun önüne geçilmesi hedeflenirken, sosyal tesisin yılın her döneminde daha konforlu şekilde kullanılabilmesi amaçlanıyor. Mahalle sakinlerinin sıkça bir araya geldiği düğün, cenaze ve diğer toplu organizasyonlarda ulaşım kolaylığı sağlayacak çalışma, sosyal yaşamın daha sağlıklı koşullarda sürdürülmesine de katkı sunacak.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Sultanları Taraftarı Önünde Kazandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi 15. Grup’un üçüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Elazığ Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti

Başkan Fırat Görgel’den Deprem Sonrası Mesaj: Kahramanmaraş’ta Olumsuz İhbar Yok

Adana Saimbeyli ve Osmaniye Sumbas’ta peş peşe meydana gelen depremler sonrası geçmiş olsun mesajı yayımlayan Başkan Fırat Görgel, “Merkez üssü Adana ve Osmaniye olan ve şehrimizde de hissettiğimiz depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” dedi.

Büyükşehir ve Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği’nden 5 Binin Üzerinde Can Dostuna Güvenli Yaşam Alanı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği iş birliğiyle can dostların sağlıklı ve güvenli koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarını artırarak sürdürüyor. Kapıçam ve Elbistan’daki toplam 141 bin metrekarelik doğal yaşam alanlarında 5 binin üzerinde sokak hayvanına güvenli yaşam sunulurken, bu yıl şu ana kadar 3 bin can dostun sağlık kontrolü ve tedavisi gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ta Peş Peşe Depremler Hissedildi! Vali Ünlüer Açıkladı

Kahramanmaraş’ta hissedilen depremlerin ardından Vali Mükerrem Ünlüer açıklama yaptı. Kent genelinde şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Kahramanmaraş’ta Potanın Aslanları Fırtınası: Kipaş İstiklal 85-72 Kazandı

Kahramanmaraş Kipaş İstiklal Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin 4. haftasında Keçiören Belediyesi Bağlum’u 85-72 yenerek puanını 7’ye çıkardı.

Kahramanmaraş’ı Tedirgin Eden Deprem! Adana’da 4,8 ve 4,9 Büyüklüğünde Sarsıntı

Adana’daki 4,8 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş’ı da salladı. Yaklaşık 10 kilometre derinlikteki sarsıntının ardından 4,9 büyüklüğünde deprem oldu.

TÜM HABERLER