Kahramanmaraş Büyükşehirden Ücretsiz YKS Kampı: Fizik Dersi 28 Ocak’ta
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Ücretsiz YKS Kampı, Salı Günü Fizik Dersi ile Devam Edecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye giriş sınavı YKS'ye hazırlanan gençler için düzenlediği ücretsiz YKS kampına devam ediyor. Kamp, 28 Ocak Salı günü saat 13.30-18.00 arasında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kampın bu ikinci gününde, fizik dersi üzerine yoğunlaşılacak ve alanında uzman isimler öğrencilere önemli bilgiler aktaracak.
Büyükşehir Belediyesi'nin Başkan Fırat Görgel’in öncülüğünde hayata geçirdiği YKS kampı, öğrencilerin sınav öncesinde en iyi şekilde hazırlanmalarını amaçlıyor. Gençlere yönelik etkinliklerin artarak devam ettiğini belirten yetkililer, kampın YKS adayları için büyük bir fırsat sunduğunun altını çiziyor. Fizik dersi üzerine gerçekleşecek bu oturumda, öğrenciler hem konu anlatımları hem de sınav stratejileri üzerine bilgilendirilecek.
Kampa katılacak öğrencilere rehberlik edecek olan uzman eğitmenler arasında, Biltan Böyükocakoğlu, Fatma Böyükocakoğlu, Yılmaz Kartal, Hasan İşbilir ve Sinan İpek yer alıyor. Fizik dersinin yanı sıra, bu değerli isimler öğrencilerle sınav taktikleri ve zaman yönetimi konusunda da deneyimlerini paylaşacak. Katılımcılar, bu oturumlar sayesinde sınav öncesi hem fizik bilgilerini pekiştirecek hem de sınavda nasıl daha verimli çalışacaklarına dair önemli ipuçları alacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, YKS'ye hazırlanan tüm öğrencilere bu ücretsiz kampa katılmaları için davette bulunuyor. Kamp, öğrencilerin sınav hazırlıklarını güçlendirerek, daha emin adımlarla üniversite yolunda ilerlemelerine katkı sağlamayı hedefliyor.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.