Kahramanmaraş Büyükşehir’in Muhtarlar Buluşması Bu Kez Göksun’da Gerçekleştirildi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Muhtarlar Buluşması programı Göksun’da sürdü. Büyükşehir ve KASKİ yetkilileri Göksunlu muhtarlarla bir araya gelerek yerleşim yerlerinin ihtiyaç ve önceliklerine dair istişarelerde bulundu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin, mahallelerin ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve çözüm yollarının istişare edilmesi amacıyla periyodik olarak farklı ilçelerde düzenlediği Muhtarlar Buluşması, şimdi de Göksun’da gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya başkanlığında yapılan toplantıya; AK Parti Göksun İlçe Başkanı Furkan Özdemir, Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ yetkilileri ile Göksun’un merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ tarafından ilçede hayata geçirilen yatırımlar ve devam eden çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verildi. Ayrıca ilerleyen dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler de paylaşıldı. Muhtarlar ise mahallelerinin öncelikli ihtiyaçlarını, çözüm bekleyen sorunlarını ve vatandaşların taleplerini heyete aktardı.
“Muhtarlarımız, Vatandaşlarımızla Aramızdaki Köprü”
Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, muhtarların yerel yönetimle vatandaş arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, “Her bir mahallemizin ihtiyacını yerinde görmek ve öncelikli sorunlarını dinlemek bizim için çok kıymetli. Bu buluşmalarla birlikte hem mevcut çalışmalarımızı değerlendiriyor hem de yeni projelerimizi şekillendiriyoruz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.
Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.
Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da
Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.
Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek
Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.