© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Muhtarlar Buluşması Bu Kez Göksun’da Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Muhtarlar Buluşması programı Göksun’da sürdü. Büyükşehir ve KASKİ yetkilileri Göksunlu muhtarlarla bir araya gelerek yerleşim yerlerinin ihtiyaç ve önceliklerine dair istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin, mahallelerin ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve çözüm yollarının istişare edilmesi amacıyla periyodik olarak farklı ilçelerde düzenlediği Muhtarlar Buluşması, şimdi de Göksun’da gerçekleştirildi.

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya başkanlığında yapılan toplantıya; AK Parti Göksun İlçe Başkanı Furkan Özdemir, Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ yetkilileri ile Göksun’un merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ tarafından ilçede hayata geçirilen yatırımlar ve devam eden çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verildi. Ayrıca ilerleyen dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler de paylaşıldı. Muhtarlar ise mahallelerinin öncelikli ihtiyaçlarını, çözüm bekleyen sorunlarını ve vatandaşların taleplerini heyete aktardı.

 

“Muhtarlarımız, Vatandaşlarımızla Aramızdaki Köprü”

Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, muhtarların yerel yönetimle vatandaş arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, “Her bir mahallemizin ihtiyacını yerinde görmek ve öncelikli sorunlarını dinlemek bizim için çok kıymetli. Bu buluşmalarla birlikte hem mevcut çalışmalarımızı değerlendiriyor hem de yeni projelerimizi şekillendiriyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER