© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir'in Ramazan Sofrası Göksun'da Gönülleri Birleşti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “İlçemde İftar Var” programının dokuzuncu adresi Göksun oldu. Ulu Camii yanında kurulan iftar çadırında yüzlerce ilçe sakini aynı sofrada buluşurken, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletileriyle Ramazan’ın manevi iklimi vatandaşlara yaşatıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği “İlçemde İftar Var” programı, vatandaşları aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Programın dokuzuncu durağı Göksun oldu.

Ulu Camii yanında kurulan iftar çadırında Göksunlular, Ramazan’ın bereketini ve birlikteliğini birlikte yaşadı. İftar öncesi ilahiler ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle Ramazan’ın manevi iklimi vatandaşlara yaşatıldı. Büyük küçük herkesin katıldığı programda, manevi atmosfer gökyüzünü süsleyen dualarla taçlandı.

Başkan Görgel, Göksunlularla İftar Yaptı

İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Köfte ve AK Parti Göksun İlçe Başkanı Furkan Özdemir de katıldı. Başkan Görgel, iftar öncesi alanda bulunan tüm masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, Ramazan aylarını tebrik etti. Programda konuşma yapan Başkan Fırat Görgel, Ramazan’ın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, “Bu mübarek ayda kıymetli hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizler için büyük bir mutluluk. Gerek merkezi hükümetin gerekse yerel yönetimlerin yatırımlarıyla Göksun’umuz ve Kahramanmaraş’ımız her geçen gün daha da gelişiyor. Bu gelişim ve kalkınma sürecinde hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER