© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Türkoğlu Yatırımları Sürüyor: Atatürk Caddesi Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu Atatürk Caddesi’ni yeniliyor. Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından yaklaşık 2 kilometrelik güzergâh asfaltlanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü ulaşım yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Yolların standardını yükselterek vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânı sunmayı hedefleyen Büyükşehir ekipleri, Türkoğlu’nda da asfalt atağını sürdürüyor. Bu kapsamda ilçenin en işlek güzergâhlarından biri olan Atatürk Caddesi’nde kapsamlı bir yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

İlçe merkezinin kalbinde yer alan ve günlük yaya ile araç trafiğinin en yoğun olduğu arterlerden biri olan yaklaşık 2 kilometrelik caddenin deforme olmuş asfaltı tamamen kaldırılarak yerine sıcak asfalt dökümü yapılıyor. Çift yönlü olarak yürütülen çalışmalarla birlikte hem sürücüler hem de yayalar için ulaşım standardı ciddi anlamda yükseltiliyor.

Ulaşımda Konfor ve Güvenlik Artıyor

Yıllardır yoğun kullanım nedeniyle aşınan ve zaman zaman sürücüler için risk oluşturan yol, Büyükşehir ekiplerinin titiz çalışmasıyla modern bir görünüme kavuşuyor. Yeni asfaltla birlikte yol konforunun artmasının yanı sıra, trafik güvenliğinde de önemli bir iyileşme sağlanmış olacak.

Yenilenen yolun bölgeye değer kattığını belirten ilçe sakinleri, yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Yıllardır bu yol çok yıpranmıştı, araçlarımız zarar görüyordu. Şimdi çok daha konforlu ve güvenli olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” sözleriyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”

Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti

İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor

KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.

TÜM HABERLER