Kahramanmaraş Dahil 26 İlde FETÖ’ye Büyük Darbe
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Dahil 26 İlde Eş Zamanlı FETÖ Operasyonu: 56 Tutuklama
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen geniş çaplı operasyonun detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 26 farklı ilde jandarma ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda 77 kişi yakalanırken, bunlardan 56’sı tutuklandı.
Operasyonun düzenlendiği iller arasında Kahramanmaraş, Elazığ, Samsun, Trabzon, Edirne ve Muğla gibi birçok şehir bulunuyor. Şüphelilerin, FETÖ propagandası yapmak, örgüt içi haberleşmeyi sağlamak, örgüte bağlı yardım kuruluşlarına finansman sağlamak gibi suçlardan arandıkları belirtildi.
Valilikler ve Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli şekilde sürdürülen operasyonlarda dijital deliller ve örgütsel materyaller de ele geçirildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Devletimizin birliği ve milletimizin huzuru için mücadelemiz kararlılıkla sürecek” dedi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.