© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı Finalinde Zafer Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümünde Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Gökhan Türkmen’in katılımıyla “Zafer Bayramı Konseri” düzenlenecek. Türkmen, Zafer Bayramı için özel olarak hazırladığı repertuvarıyla dinleyicilere coşku ve duygu dolu anlar yaşatacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı tüm hızıyla sürerken, fuarın final günleri çok özel bir etkinliğe sahne olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla KAFUM’da düzenlenecek program, Kahramanmaraşlılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

30 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’da başlayacak konserde, Türk pop müziğinin sevilen ismi Gökhan Türkmen sahne alacak. Türkmen, Zafer Bayramı için özel olarak hazırladığı repertuvarıyla dinleyicilere coşku ve duygu dolu anlar yaşatacak. Katılımcılar, hem bayramın gururunu yaşayacak hem de Türkmen’in sevilen eserleriyle keyifli bir müzik şölenine ortak olacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine vurgu yapılarak tüm vatandaşların konsere davetli olduğu belirtildi. Açıklamada ayrıca, “Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu büyük zaferi hep birlikte coşkuyla kutlamak üzere tüm hemşehrilerimizi KAFUM’a bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor

Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.

KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek

KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.

Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi

Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

TÜM HABERLER