© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Toplu Ulaşım Güzergahları ve Saatleri Güncellendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 9 Ağustos Cuma günü kapılarını açacak Geleneksel Ağustos Fuarı için toplu ulaşımda önemli düzenlemelere gitti. Başkan Fırat Görgel’in öncülüğünde 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlenecek fuara katılacak vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla toplu taşıma seferlerinde değişiklikler yapıldı.

Fuara daha rahat ulaşım sağlanması için şehir merkezinden KAFUM Atatürk Parkı’na direkt olarak hizmet veren hatlarda sefer sıklığı artırıldı. Ayrıca, 12, 21, 30, 36/B ve 38 numaralı hatların saat 19.00’dan itibaren güzergâhları fuar alanına kadar uzatıldı. Akşam saatlerinde ise 3, 9, 22 ve 44 numaralı hatlar, saat 21.00’dan itibaren saat başı fuar merkezinden hareket ederek 00.00’a kadar hizmet verecek.

Toplu taşıma araçlarının güzergâh ve hareket saatleri hakkında detaylı bilgiye Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, toplu ulaşım ile ilgili sorularınız ve bilgi talepleriniz için 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattına başvurabilirsiniz.

Büyükşehir Belediyesi, fuar deneyiminizi daha keyifli hale getirmek için gerekli tüm ulaşım düzenlemelerini yapmış durumda. Tüm vatandaşlar, bu büyük etkinlik için hazırlanan ulaşım imkanlarından faydalanarak fuara rahatça erişim sağlayabilirler.

 

 

 

 

4o mini

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER