Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı'nda Çocuk Tiyatrosu ve Açık Hava Sineması
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlediği Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.
Etkinlikler arasında bu yıl çocuklara özel sürprizler de bulunuyor. 13 Ağustos Salı günü, KAFUM Fuar Alanı’nda çocuk tiyatrosu ve açık hava sineması etkinlikleri düzenlenecek.
Etkinlikler saat 20.00'de, çocukların favorisi Rafadan Tayfa adlı tiyatro ile başlayacak. Rafadan Tayfa'nın eğlenceli ve eğitici gösterisi, küçük izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Ardından saat 21.30'da, yetişkinler için Sahibini Arayan Madalya adlı sinema gösterimi yapılacak. Bu açık hava sineması, film severlere keyifli bir akşam sunacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşları bu etkinliklere davet ediyor. Fuarda alışveriş alanları, deneyim alanları ve lunaparkın yanı sıra kültür-sanat etkinlikleri de yer alıyor. Etkinlikler hakkında detaylı bilgi almak için Geleneksel Ağustos Fuarı Etkinlik Takvimi adresini ziyaret edebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.