Kahramanmaraş Hayvan Satış Yeni Yeri
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde dağınık bir biçimde hizmet veren adaklık satıcıları için yeni bir tesis inşa etti. 3,5 Milyonluk yatırımla tek çatı altında toplanan adaklık satıcıları, vatandaşlara daha modern ve hijyenik şartlarda hizmet sağlayacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, hayvancılık sektöründe önemli bir yatırımı daha hayata geçirdi. Şehir genelinde dağınık faaliyet gösteren adaklık satıcıları için Canlı Hayvan Borsası içerisinde yeni bir satış alanı inşa edildi. Yaklaşık 3,5 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında bin 500 hayvan kapasiteli 36 satış alanı oluşturuldu. Tamamlanan çalışmalarla artık adaklık satıcıları vatandaşlara veteriner hekim kontrolünde, daha modern ve hijyen standartları yüksek Adaklık Satış Merkezi’nde hizmet verecek.
Satıcılar Tek Çatı Altında Toplandı
Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, tamamlana adaklık satış alanlarının noter eşliğinde kura çekiminin de gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, “Adaklık satışların daha sağlıklı şartlarda yapılabilmesi için hayata geçirdiğimiz Adaklık Satış Merkezi’mizde satış alanları kuralarının çekilişlerini tamamladık. Her bir satış yerinin farklı bir küçükbaş hayvan satıcısı tarafından işletileceği merkezimiz, veteriner hekim kontrolleriyle hem vatandaşlarımız hem de satıcılarımız için önemli bir kolaylık sağlayacak. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verildi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.