© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş İstiklalspor’da Ahmet Gülpak Dönemi Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor’da uzun süredir beklenen Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, bugün saat 11:00’de gerçekleştirildi. Kulübün geleceğine yön verecek yeni yönetim, camianın yoğun katılımıyla belirlendi.

Genel Kurula Yoğun Katılım tek başkan adayının yarıştığı genel kurula; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş İstiklalspor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ekrem Karaoğlan’ın yanı sıra çok sayıda kongre üyesi ve basın mensubu katıldı.

Şehrin spor camiasını temsil eden isimlerin bir araya gelmesi, Kahramanmaraş İstiklalspor’un kent için taşıdığı büyük değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

Faaliyet Raporu Okundu, Yeni Dönem Başladı

Genel kurulda ilk olarak önceki dönem yönetim kurulunun iki yıllık faaliyet raporu okundu. Ardından gerçekleştirilen seçimde, iş insanı Ahmet Gülpak, Kahramanmaraş İstiklalspor’un yeni Kulüp Başkanı olarak seçildi. Böylece kulüpte resmen “Ahmet Gülpak dönemi” başlamış oldu.

Yeni Yönetim Kurulu Belli Oldu
Genel kurulda oy birliğiyle kabul edilen yönetim kurulu ve denetleme kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
    1.    Ahmet Gülpak (Başkan)
    2.    Faruk Arıkan
    3.    Murat Demirkol
    4.    Zekeriya Türkyılmaz
    5.    Abdullah Kalın
    6.    Numan Polat
    7.    Mesut Çakar
    8.    Serhan Erdoğanyılmaz
    9.    Ahmet Mansur Kır
    10.    Mehmet Mert Maden
    11.    Selçuk Kaynakyeşil
    12.    Ahmet Ermeydan
    13.    Bilal Nasır
    14.    Sadi Kır
    15.    Ejder Susaçan
    16.    Hasan Karadaş
    17.    Akif Biber
    18.    Mustafa Yalçın
    19.    Ahmet Başdemir
    20.    Hüseyin Müdüroğlu
    21.    Mustafa Kaan Taşolar
    22.    Mert Ali Davarcıoğlu
    23.    Hasan Hüseyin Narlı
    24.    Melih Hüsnü Öksüz
    25.    Beşir Şava
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
    1.    Fatih Çıngıl
    2.    Onur Balduk
    3.    Soner Toptaş
    4.    Ali Gök
    5.    Ruşen Ünlü
Denetleme Kurulu Asil Üyeleri
    1.    Ahmet Avşar
    2.    Gün Sazak Göktürk
    3.    Hasan Berkay Aydın
Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri
    1.    Yunus Atmalı
    2.    Sedat Aydın
    3.    Batuhan Aksoy

“Büyük Camia, Büyük Sorumluluk”

25 kişilik geniş kadrosuyla dikkat çeken yeni yönetim kurulu, Kahramanmaraş İstiklalspor’un yalnızca bir spor kulübü değil, şehrin ortak bir değeri ve gururu olduğunun altını çizer nitelikte. Yeni başkan Ahmet Gülpak liderliğinde göreve başlayan yönetim, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki mücadelede kulübü daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Kahramanmaraş İstiklalspor camiası, geniş katılımlı genel kurulu ve şehrin üst düzey isimlerinin desteğiyle yeni sezona güçlü bir birliktelik mesajıyla giriyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş ve Elbistan’da uyuşturucu operasyonu: Haplar ve para ele geçirildi

Kahramanmaraş ve Elbistan’da 4 uyuşturucu operasyonu düzenlendi. 845 sentetik ecza, 2 ecstasy ve 30,42 gram madde ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu 3 Gün Sürecek

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü üç gün boyunca düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 28 Ağustos’ta başlayacak program kapsamında konferans, bayrağa saygı yürüyüşü, resmî törenler, geçit töreni ve iki özel konser gerçekleştirilecek. Kutlama programlarına tüm vatandaşlar davet edildi.

Öykü Gürman, Perşembe Günü KAFUM’da Sahne Alacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı, 27 Ağustos Perşembe gecesi sevilen sanatçılardan Öykü Gürman’ı ağırlayacak. Saat 21.30’da KAFUM’da müzikseverlerle buluşacak olan Öykü Gürman, sevilen parçalarını Kahramanmaraşlı vatandaşlarla birlikte seslendirecek.

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Çelik Gecesi; KAFUM’da Coşku Doruğa Çıktı

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne alan Türk pop müziğin efsane isimlerinden Çelik, KAFUM Fuar Alanı’nı dolduran müzikseverlere unutulmaz bir konser akşamı yaşattı.

Kahramanmaraş’ın Gururu Yusuf Dikeç’e Milletvekili Zuhal Karakoç’tan Övgü

Milletvekili Zuhal Karakoç, Paris 2024'te Türkiye'ye tarihi madalya kazandıran Kahramanmaraşlı Yusuf Dikeç ile bir araya gelerek başarılarının devamını diledi.

Onikişubat Belediyesi’nin 45 farklı mahalleden başvuru alan Gündüz Bakımevi’nde yeni dönemin kuraları çekildi

Onikişubat Belediyesi tarafından çocukların güvenli, nitelikli ve sevgi dolu bir ortamda eğitim alabilmeleri amacıyla hizmete sunulan Şehit Hakan Akdere Gündüz Bakımevi’nde, 2026-2027 eğitim öğretim dönemi öğrenci kura çekimi elektronik ortamda gerçekleştirildi.

TÜM HABERLER