Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Engelleri Kaldırmak İçin Çalışıyor
Kahramanmaraş Haberleri3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Onikişubat Belediyesi olarak, engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştıracak projeler üretmek, onların sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılımlarını artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, tüm özel ihtiyaç sahibi bireylerimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk’dan diliyorum” dedi.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Mesajında, Onikişubat Belediyesi olarak özel ihtiyaç sahibi bireylerin hayatlarını kolaylaştırma ve sosyal hayata katılımlarını artırma adına önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Toptaş, ilçeyi inşa ve ihya ederken engelleri ortadan kaldırmaya gayret ettiklerini vurguladı.
“Kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri hep birlikte kaldırmak için gayret gösteriyoruz”
Başkan Toptaş, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; “Sözlerimin başında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm özel ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. ‘Önce insan’ diyen bir geleneğin mensupları olarak bizler, her konuda engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya büyük önem veriyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, toplumsal duyarlılığımızı artırmak, engelli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek ve her alanda fırsat eşitliği sağlamak adına önemli bir farkındalık günüdür. Bizler, bir toplumun gelişmişlik seviyesinin, engelli bireylerine sunduğu imkanlarla ölçüldüğünün bilincindeyiz. Onikişubat Belediyesi olarak, engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştıracak projeler üretmek, onların sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılımlarını artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Engelleri ortadan kaldırmak için altyapıdan eğitime, spordan sanata kadar her alanda adımlar atmaya devam ediyoruz. Birlikte güçlü bir toplum inşa etmek için empati yapmayı, dayanışmayı ve engelli bireylerimizin yanında olmayı bir görev biliyoruz. Şunu unutmayalım ki; her birey bir engelli adayıdır ve engelleri aşmanın yolu sevgi, saygı ve dayanışmadan geçer. Bu anlamlı gün vesilesiyle, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştıracak çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Tüm engelli kardeşlerime, ailelerine ve onların yaşamlarına dokunan herkese sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.