© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Turgut Özal Bulvarı’nda Altyapı Çalışmaları: Trafikte Kısmi Kapanma

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Turgut Özal Bulvarı'nda yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle yolun kısmi olarak trafiğe kapatılacağını duyurdu. Bu çalışmalar, 7 Eylül Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ Genel Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen altyapı projeleri kapsamında, şehir genelinde yeni şebeke hatlarının imalatı hızla sürdürülüyor. Bu kapsamda, Turgut Özal Bulvarı'nın belirli bölümleri, altyapı çalışmaları nedeniyle kısmi olarak trafiğe kapatılacak.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, bu süre zarfında trafik işaretlerine dikkat edilmesi ve alternatif güzergâhların kullanılmasını tavsiye ediyor. Böylece, ulaşımda olası aksaklıkların önüne geçilmesi hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”

Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti

İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor

KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.

TÜM HABERLER