Kahramanmaraş Yedikuyular'da Kayak Keyfi Kolaylaşıyor: Hafta İçi Otobüs Seferi Başladı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi'ne olan ulaşımı daha da kolaylaştırmak amacıyla önemli bir toplu taşıma düzenlemesi yaptı. Hafta sonları yapılan otobüs seferlerinin yanı sıra, artık hafta içi de çift yönlü otobüs hizmeti sunulacak.
Yeni düzenlemeye göre, Yedikuyular Kayak Merkezi'ne her gün toplu taşıma seferi yapılacak. Otobüsler, sabah saat 10.15’te Büyükşehir Belediyesi karşısındaki otobüs durağından hareket edecek ve 15.30’da Yedikuyular Kayak Merkezi’nden şehir merkezine geri dönecek. Bu uygulama, kayak merkezi ziyaretçilerinin ulaşımını kolaylaştırarak daha geniş bir kitleye hizmet sunmayı hedefliyor.
Büyükşehir Belediyesi'nin bu yeni hizmeti sayesinde vatandaşlar, özel araç kullanmadan ve trafikte zaman kaybetmeden rahatça Yedikuyular Kayak Merkezi'ne ulaşabilecek. Böylece, kış turizmi sezonunda kayak yapmaya gidenlerin ulaşımı daha konforlu ve erişilebilir hale geliyor.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.