Kahramanmaraş'a Olimpik Havuz Geliyor!
GÜNDEMKılavuzlu’da yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine konumlandırılacak devasa spor tesisi projesine ilişkin müjdeyi veren Başkan Güngör: “Şehrimizin merkezine birçok spor dalının yer alacağı bir tesis kazandırıyoruz. İçinde olimpik yüzme havuzunun da bulunacağı Sosyal Uyum Merkezi’miz tamamen hibe ile hayata geçirilecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin önemli bir ihtiyacına cevap verecek “Sosyal Uyum Merkezi” projesinin müjdesini verdi. İçinde onlarca sosyal donatı barındıran devasa tesisle ilgili açıklamada bulunan Başkan Güngör, “Kahramanmaraş’ımıza tamamı hibe olan Kuveyt Fonu ile bir olimpik yüzme havuzu kazandırıyoruz, bunun da müjdesini verelim. Sosyal Uyum Merkezi’mizde birçok dal bulunacak. Bu tesisin varlığı hem spor turizmi, hem de gençlerimizin spora teşvik edilmesi bakımından son derece fayda sağlayacak. Burada ulusal ve uluslararası düzeyde yüzme yarışmaları düzenlenebilecek” ifadelerini kullandı.
Olimpik Yüzme Havuzu ve Onlarca Donatı
Onikişubat ilçesi Kılavuzlu Mahallesi’nde konumlanacak dev yatırım, yaklaşık 40 bin metrekare bir alan üzerinde inşa edilecek. Uluslararası spor faaliyetlerine de ev sahipliği yapabilecek kapasitede hayata geçirilmesi planlanan tesis, içinde onlarca sosyal donatı barındıracak. Proje aşamasında olan yatırım, olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, fitness ve aerobik salonları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanlarıyla birçok spor dalının yapılmasına olanak tanıyacak. İçinde stüdyo, kütüphane, resim ve karikatür sınıflarının da yer alması planlanan tesiste, sanatsal faaliyetler de gerçekleştirilebilecek.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.