Kahramanmaraş'ın Kuzey İlçelerinde Arterler İyileştiriliyor
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak arterlerine toplam 16 bin ton asfalt yama uygulaması yapılıyor. Mobilize devam eden çalışmalarda, deforme olduğu tespit edilen güzergahlar iyileştiriliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak ilçeleri olmak üzere şehrin kuzey bölgesindeki yollar yenileniyor. Kuzey İlçeleri Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen çalışmalarda mobilize ekipler deforme olan arterleri tespit ediyor ve ardından Büyükşehir Belediyesi sorumluluk sahası içinde yer alan yıpranmış bölgeler lokal uygulamalarla iyileştiriliyor. Konu ile ilgili olarak ekiplerin Elbistan ilçesinde çalışmalara başladığı belirtildi.
Kesintisiz Ulaşım Hedefleniyor
Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak’ta çalışmalarımız kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Asfalt ve parke imalatlarımızın yanı sıra ilçelerimize ulaşım sağlayan arterlerde yenilemeler de gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda ilçe ve mahalle yollarımızda 16 bin tonluk sıcak asfalt uygulaması gerçekleştireceğiz. Mobilize ekiplerimiz tespit ve iyileştirmelere Elbistan ilçemizden başladı. Kesintisiz ve konforlu ulaşım hedefiyle çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” ifadeleri kullanıldı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.