© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraşspor, Nevşehir Belediyespor'u Mağlup Ederek Turu Geçti

Ziraat Türkiye Kupası’nda Kahramanmaraşspor ile Nevşehir Belediyespor’un karşılaştığı heyecan dolu maçta, Kahramanmaraşspor rakibini 1-0 yenerek tur atladı. Batıpark Adem Şahan Sentetik Çim Sahası'nda oynanan mücadele, kontrollü bir ilk yarıyla başladı.

Maçın ilk düdüğüyle her iki takım da dengeli bir oyun sergiledi. 12. dakikada Kahramanmaraşspor’dan Bilal Özer’in sert şutu Nevşehir Belediyespor kalecisi Yakup Mert Çakır tarafından rahatlıkla kurtarıldı. 16. dakikada Nevşehir Belediyespor’dan Halil İbrahim Kaya sarı kart görerek maçın ilk kartını aldı. Dakikalar ilerledikçe Nevşehir Belediyespor tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı, ancak Taha Emre Balgüneş’in 19. dakikadaki şutu az farkla auta çıktı.

  1. dakikada Nevşehir Belediyespor’dan Halil İbrahim Kaya’nın etkili şutu golle sonuçlanmadı, Kahramanmaraşspor kalecisi Olcay Toplu topu çizgide kontrol etti. İlk yarının sonlarına doğru iki takım da sarı kartlar aldı, Refik Emre İlhan 26. dakikada, Kahramanmaraşspor’dan Bilal Özer ise 38. dakikada kart gördü. Kahramanmaraşspor, 41. dakikada köşe vuruşuyla gol fırsatını değerlendiremedi, Miraç Türkyılmaz’ın kafa vuruşu direkten döndü. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci Yarıda Baskı ve Gol

İkinci yarıya baskılı başlayan Kahramanmaraşspor, Nevşehir Belediyespor defansının yaptığı hata sonucu 1-0 öne geçti. Nevşehir Belediyespor kalan dakikalarda skoru eşitlemeye çalışsa da başarılı olamadı. Maç bu skorla sona erdi.

Bu galibiyetle Kahramanmaraşspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselerek taraftarlarını sevindirdi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu Davasında Tahliye Kararı! Aileler Tepkili

Ayser Çalık Ortaokulu saldırısı davasında verilen tahliye kararı ailelerin tepkisine yol açtı. Duruşma 4 Aralık’a ertelenirken itiraz açıklaması geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Ballıca’da Asfalt Mesaisini Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor. Ekipler, 10 bin 4’üncü sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

TÜM HABERLER