Kahramanmaraş’ta AK Parti Teşkilatı Vefa İftarında Buluştu!
Kahramanmaraş HaberleriAK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirilen Geleneksel Vefa İftarı’nda teşkilat mensupları ile bir araya gelen Başkan Görgel, “Ramazan ayı, bizleri bir araya getiren, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren mübarek bir zaman dilimi. Bu akşam da teşkilatımızın fedakâr üyeleriyle aynı sofrada buluşarak, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirdik” dedi.
Kahramanmaraş’ta her yıl düzenlenen ve AK Parti teşkilat mensuplarını bir araya getiren Geleneksel Vefa İftarı, Arsan Center Laledan Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. Birlik ve beraberlik atmosferinin hâkim olduğu programda, AK Parti teşkilatı iftar sofralarında bir araya gelerek Ramazan ayının manevi iklimini paylaştı.
“Birlik ve Beraberliğimizi Bir Kez Daha Pekiştirdik”
Geleneksel Vefa İftar programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Bugün AK Parti teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla bir araya gelerek Geleneksel Vefa İftarı’mızı gerçekleştirdik. Ramazan ayı, bizleri bir araya getiren, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren mübarek bir zaman dilimi. Bu akşam da teşkilatımızın fedakâr üyeleriyle aynı sofrada buluşarak, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştirdik. Programı düzenleyen İl Başkanlığımıza, bugün bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz’a ve teşkilatımızın her kademesinde yer alan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” cümlelerini kaydetti.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.