© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Altyapı Çalışması: Barbaros Mahallesi’nin Kanalizasyon Hattı Güçlendiriliyor

KASKİ, Kahramanmaraş Barbaros Mahallesi’nde kanalizasyon altyapısını güçlendiriyor. Yeni hatlarla sistemin kapasitesi artırılarak kalıcı çözüm hedefleniyor.

Kahramanmaraş’ta altyapı yatırımlarını sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü, Barbaros Mahallesi’nde kanalizasyon sisteminin güçlendirilmesi amacıyla çalışma yürütüyor.

Bölgede ekipler tarafından gerçekleştirilen imalatlarla mevcut kanalizasyon altyapısının kapasitesinin artırılması ve sistemin daha sağlıklı şekilde hizmet vermesi hedefleniyor. Çalışmalar kapsamında ihtiyaç duyulan noktalara yeni kanalizasyon hatları kazandırılıyor.

Mevcut İhtiyaçların Yanı Sıra Gelecek de Hesaplanıyor

KASKİ’nin Barbaros Mahallesi’ndeki çalışmaları yalnızca mevcut altyapı sorunlarının giderilmesine yönelik yürütülmüyor. Mahallenin ilerleyen dönemlerde ortaya çıkabilecek altyapı ihtiyaçları da değerlendirilerek daha uzun ömürlü bir sistem oluşturulması amaçlanıyor.

Kanalizasyon altyapısının şehir yaşamının kesintisiz sürdürülebilmesi açısından kritik hizmetlerden biri olduğuna dikkat çekilirken, sahadaki çalışmaların teknik gereklilikler ve mevcut koşullar dikkate alınarak etaplar halinde gerçekleştirildiği belirtildi.

KASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı ihtiyaçlarını yerinde belirleyerek yatırımlarını kalıcı çözümler doğrultusunda sürdürüyor. Barbaros Mahallesi’nde devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin kanalizasyon altyapısının daha güçlü ve güvenli bir yapıya kavuşturulması hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kaşkolsuz Kimse Kalmasın! İstiklalspor’dan Taraftara İki Kritik Çağrı

Kahramanmaraş İstiklalspor’da yeni sezon hazırlıkları sürerken yönetim, taraftara iki önemli çağrıda bulundu: Kombineni al, kaşkolunu tak!

Kahramanmaraş’ta Trafo Merkezinde Patlama! 1 İşçi Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş Andırın’da trafo merkezinde meydana gelen patlamada 1 işçi yaşamını yitirdi, 1 işçi ağır yaralandı. Soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş’ta 8 Mahalle İçin Su Kesintisi Uyarısı! 16 Saat Sürecek

Kahramanmaraş Onikişubat’ta 20 Ağustos’ta 8 mahallede 16 saatlik su kesintisi yapılacak. KASKİ, vatandaşları tedbir almaları için uyardı.

Kahramanmaraş Göksun’da Arama Çalışmaları Acı Bitti: Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde suya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine başlatılan aramada, kimliği belirlenemeyen kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş’ta Burak Kut Rüzgârı: KAFUM’da Binlerce Kişi Şarkılara Eşlik Etti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı, 18’inci gününde Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Burak Kut’u ağırladı. KAFUM’da sahne alan Kut, sevilen şarkıları ve enerjik performansıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

İstiklal Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi’nde Stratejik Dönüşüm: Rektör Bakan Yeni Dönemi Anlattı

İstiklal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, düzenlediği basın toplantısında, üniversitede gerçekleştirilen stratejik dönüşüm, tamamlanan yatırımlar ve gelecek vizyonu hakkında açıklamalarda bulundu. 

TÜM HABERLER