Kahramanmaraş’ta Anneler Günü’ne Özel Çiçek Atölyesi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel 10 Mayıs Cumartesi günü “Bugün Çiçekler Annem İçin” temalı yapay çiçek yapım atölyesi düzenleyecek. Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu atölyeye Büyükşehir’in internet adresinden çevrimiçi başvuru yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel olarak duygusal ve yaratıcı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) iş birliğiyle düzenlenecek “Bugün Çiçekler Annem İçin” temalı yapay çiçek yapım atölyesi, çocuklar ve annelerini aynı çatı altında buluşturacak.
10 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlik, saat 13.00’da başlayacak ve 16.00’a kadar devam edecek. Etkinlik, şehrin gözde sosyal alanlarından biri olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda gerçekleştirilecek. Renkli ve keyifli bir ortamda düzenlenecek atölye, çocuklara hem el becerilerini geliştirme hem de annelerine el emeğiyle hazırlanmış özel bir hediye verme fırsatı sunacak. Etkinlik 7 – 13 yaş arasındaki çocuklar ve annelerine yönelik olarak planlandı. Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu atölye çalışmasına https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2025/05/06/yapay-cicek-yapim-atolyesi-basvuru-formu internet adresinden çevrimiçi başvuru yapılabiliyor.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.