Kahramanmaraş'ta Ekmek Fiyatları Değişti: Yeni Tarife 1 Temmuz'da Başlıyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ta ekmek fiyatları yeniden belirlendi. 220 gram somun ekmek 18 TL oldu. Yeni tarife 1 Temmuz 2026'da yürürlüğe giriyor.
Kahramanmaraş'ta vatandaşların günlük tüketiminde önemli yer tutan ekmek ürünlerinin fiyatları yeniden belirlendi. Fırıncı esnafının bağlı olduğu oda tarafından açıklanan yeni tarifeyle birlikte çeşitli ekmek türlerinde fiyat artışına gidildi.
1 Temmuz 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulamada, 220 gramlık standart somun ekmeğin fiyatı 18 TL olarak açıklandı. Bunun yanı sıra tam buğday, kepek, çavdar ve susamlı ekmek çeşitleri de yeni fiyat tarifesine dahil edildi.
Özellikle özel üretim ekmeklerde dikkat çeken artışlar yaşanırken, çavdar ekmeği 40 TL ile listenin en yüksek fiyatlı ürünlerinden biri oldu. Tam buğday ekmeği 35 TL, kepek ekmeği ise 30 TL'den satışa sunulacak.
Kent genelindeki fırınlarda uygulanacak yeni tarife, ekmek ve unlu mamul sektöründeki maliyet artışlarının ardından yürürlüğe giriyor.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı’nda Asfalt Çalışması Tamamlanıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı’nda gerçekleştirdiği asfalt seriminde yarıya geldi. 1,3 kilometrelik kısım çift yönlü olarak asfaltlanarak ulaşıma açıldı.
Yeni Sanayi Sitesi’nin Yolları Büyükşehir ile Yenileniyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yeni Sanayi Sitesi’nde asfalt mesaisini kararlılıkla sürdürüyor. Ekipler, Mehmet Nuri Arıkan Caddesi başta olmak üzere; 84 ve 85’inci caddelerde ulaşım konforunu yükseltmek adına çalışmalarına devam ediyor.
Başkan Görgel, İklim Dirençli Şehirler İçin Ankara’da Düzenlenen Zirveye Katıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve COP31 Başkanı Murat Kurum’un başkanlığında Ankara’da gerçekleştirilen “COP31’e Giden Süreçte İklim Dirençli Şehirlerin Geliştirilmesi; Kaynak Verimliliğinden Kentsel Dirençliliğe” konulu istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda; iklim dirençli şehirlerin geliştirilmesi, kentsel dayanıklılığın artırılması, su ve enerji verimliliği, atık yönetimi, yenilenebilir enerji yatırımları ve uluslararası finansman imkânları ele alındı.
Kahramanmaraş’ta Feci Son: Yürürken Dengesini Kaybedip Çaya Düştü
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde yürürken dengesini kaybederek Göksun Çayı’na düşen 82 yaşındaki Bilal Kocakaya, ekiplerin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi Ağustos Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda şehir gündemini ilgilendiren 23 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda başarılı öğrencilere nakdi destek, öğrenci servis ücretleri ve iki caddede cephe iyileştirme projesi de karara bağlandı.
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Merkezi Yükseliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in 370 Milyon TL’lik yatırımla gençlere armağan ettiği Kahramanmaraş Gençlik ve Spor Merkezi’nde çalışmalar planlanan takvim doğrultusunda tüm hızıyla devam ediyor.