© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Endişe Dolu Anlar: Çatıdaki Şahıs Ekipleri Harekete Geçirdi!

Kahramanmaraş’ta gece saatlerinde yaşanan olayda çatıya çıkan kişi ekipleri alarma geçirdi. Şahıs hastaneye kaldırıldı.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bir binanın çatısına çıkan şahıs, ekiplerin uzun süren çalışması sonucu ikna edilerek güvenli şekilde aşağı indirildi.

Olay, gece saatlerinde Onikişubat Parkı çevresinde meydana geldi. İddiaya göre alkollü olduğu öne sürülen bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle bir binanın çatısına çıkarak çevrede endişeye neden oldu.

Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olası bir olumsuzluğa karşı çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, ekipler şahısla iletişim kurarak sakinleştirmeye çalıştı.

Polis ekiplerinin yürüttüğü ikna çalışmaları olumlu sonuç verdi. Çatıdan güvenli şekilde indirilen şahıs, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra detaylı kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

Olayın ardından bölgede normale dönülürken, yaşananlarla ilgili gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Stadyumu Adım Adım Tamamlanıyor

Yeni stadyumun kaba inşaatında sona yaklaşılırken, tribünlerin büyük bölümü tamamlandı. Şehrin spor altyapısına güç katacak dev projede ekipler, betonarme imalatların yanı sıra çelik konstrüksiyon ve çatı ana iskeletinin kurulumunu da yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kipaş Holding, İSO 500'de Dört Şirketiyle Güç Gösterisi Yaptı

Türk sanayisinin üretim ve istihdam odaklı büyüme yolculuğunun öncü aktörlerinden Kipaş Holding, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 2025 yılı "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasında bünyesindeki dört şirketiyle yer alarak ülke ekonomisindeki ağırlığını bir kez daha tescilledi.

Kahramanmaraş’ta Yolcu Almak İçin Yavaşlayan Otobüse Çarptı, Hayatını Kaybetti

Kahramanmaraş Elbistan’da yolcu almak için yavaşlayan otobüse çarpan otomobilin sürücüsü, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

65 İlde Dev Operasyon! Kahramanmaraş’ta Mali Suç Şebekelerine Darbe

Kahramanmaraş’ın da bulunduğu 65 ilde mali suç örgütlerine operasyon yapıldı. 346 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Kahramanmaraş’ta 16 Yaşındaki Çocuk Yüksekten Düştü: Ağır Yaralandı

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde TOKİ konutlarında meydana gelen olayda yüksekten düşen 16 yaşındaki çocuk tedavi altına alındı. Soruşturma sürüyor.

Afşin Kırsalında Ulaşım Konforu Büyükşehir’le Sağlanıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’in kırsal mahallelerinden İnci’nin yollarını 5 bin metrekarelik kilit parkeyle yeniliyor. Yürütülen çalışmalarla mahalle içi ulaşım konforunu katbekat artırılması hedefleniyor.

TÜM HABERLER