Kahramanmaraş’ta EuroBasket Final Heyecanı Dev Ekranda Yaşandı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, A Milli Erkek Basketbol Takımımızın 24 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası’nda (EuroBasket 2025) finalde Almanya'yla karşılaştığı milli heyecanı NFK Kültür Merkezi önünde kurulan dev ekranda yüzlerce vatandaşla buluşturdu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde spor kültürünü yaygınlaştırmak adına kritik spor müsabakalarını vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, EuroBasket 2025'te A Grubu'nu "5'te 5" yaparak lider tamamlayan, son 16 turunda İsveç'i, çeyrek finalde Polonya'yı ve yarı finalde Yunanistan'ı mağlup eden A Milli Erkek Basketbol Takımımız, şampiyonluk maçında Almanya ile karşı karşıya geldiği kritik karşılaşmayı NFK Kültür Merkezi önünde kurulan dev ekranda yüzlerce vatandaş takip etti.
Arena Riga'da oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı dev ekranda takip eden vatandaşlar, A Milli Erkek Basketbol Takımına destek tezahüratlarıyla adeta stat atmosferi oluşturdu.
Taraftarlar, bu önemli karşılaşmanın heyecanını birlikte yaşadı. Ancak, A Milli Erkek Basketbol Takımımızın son çeyrekte maçın sonunu getiremedi ve Almanya'ya 88-83’lük skorla mağlup olarak Avrupa ikincisi oldu.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.