© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Fırtına: Yüksek Gerilim Hatları Yola Düştü

Kahramanmaraş'ta etkili olan şiddetli fırtına, yüksek gerilim hatlarının koparak yola düşmesine neden oldu. Bu durum, Ağcalı ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) kavşakları arasındaki Kayseri Çevre Yolu'nun çift yönlü olarak trafiğe kapatılmasına yol açtı.

Elektrik dağıtım şirketi ekipleri, kopan hatların kaldırılması için derhal çalışmalara başladı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise güvenlik amacıyla söz konusu iki kavşağın girişlerini kapsayan Kayseri Çevre Yolu'nu çift yönlü olarak trafiğe kapattı.

Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından yolun tekrar ulaşıma açılacağını belirtti. Sürücülere alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Bu tür olumsuz hava koşullarında vatandaşların dikkatli olmaları ve yetkililerin uyarılarını takip etmeleri önem arz etmektedir.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER