Kahramanmaraş’ta İçmesuyu Çalışması: Türkoğlu’nda Yeni Hat Döşeniyor
Kahramanmaraş HaberleriKASKİ, Türkoğlu Büyük İmalı Mahallesi’nde yeni içmesuyu hattı döşüyor. Çalışmayla köy evlerinin su ihtiyacının güvenli şekilde karşılanması hedefleniyor.
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde içmesuyu altyapısına yönelik yeni bir çalışma gerçekleştiriliyor. KASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Büyük İmalı Mahallesi’nde yeni içmesuyu hattının imalatını sürdürüyor.
Çalışmanın özellikle bölgede bulunan köy evlerinin su ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlaması bekleniyor. Yeni altyapı hattıyla birlikte suyun bölgedeki iletiminin daha güvenli hale getirilmesi amaçlanıyor.
Çalışmalar teknik ihtiyaçlara göre yürütülüyor
KASKİ tarafından sahada sürdürülen imalat sürecinde, Büyük İmalı Mahallesi’nin mevcut içmesuyu ihtiyaçları ve bölgenin teknik şartları dikkate alınıyor. Ekipler, yeni hattın yapımını belirlenen teknik gereklilikler doğrultusunda gerçekleştiriyor.
İmalatın tamamlanmasının ardından hattın devreye alınmasıyla birlikte köy evlerine sağlıklı ve güvenli içmesuyu ulaştırılması hedefleniyor. KASKİ ekipleri, yeni hattın tamamlanması için çalışmalarını sahada sürdürüyor.
Kahramanmaraş’ın farklı noktalarında altyapı yatırımlarına devam eden KASKİ, merkez ve kırsal yerleşimlerde vatandaşların güvenli ve sağlıklı içmesuyuna ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Büyük İmalı Mahallesi’ndeki yeni hattın da tamamlanmasıyla bölgenin içmesuyu altyapısının güçlendirilmesi ve su iletiminin daha güvenli bir yapıya kavuşturulması amaçlanıyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Trafik Denetimlerinde Binlerce Sürücüye Ceza
Kahramanmaraş’ta 31 Ağustos-6 Eylül trafik denetimlerinde 3 bin 335 araç ve sürücüye ceza uygulandı. 150 araç trafikten men edilirken binlerce araç kontrol edildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den DMD Farkındalık Günü’nde Anlamlı Buluşma
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7 Eylül Dünya Duchenne Musküler Distrofi (DMD) Farkındalık Günü’nde DMD hastası çocuklar ve aileleri için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Çamlıca Restoranda gerçekleştirilen etkinlikte, DMD hastası çocuklar ve aileleri canlı müzik eşliğinde akşam yemeğinde bir araya geldi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Yenişehir’deki Kapsamlı Dönüşümünü Gece Gündüz Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde başlattığı kapsamlı dönüşüm projesini gece gündüz, yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mahallenin 22 cadde ve sokağı; yürüyüş yolları, asfaltı, parklanma alanları, aydınlat elemanları ve peyzajıyla baştan sona yenileniyor.
Kahramanmaraş dahil 72 ilde dev operasyon: 844 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş dahil 72 ilde uyuşturucu operasyonları düzenlendi. 1.302 şüpheliden 844'ü tutuklanırken 832 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Asfalt Mesaisini Yeni Haftada 20 Farklı Noktada Sürdürecek
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt mesaisini yeni haftada da 3 ilçe ve 20 farklı noktada sürdürecek. Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Elbistan’da bulvar ve caddeler sıcak asfaltla yenilenerek ulaşım standardı iyileştirilecek.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Onikişubat Kâtip Çelebi Caddesi’ni Asfaltlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Abdülhamit Han Mahallesi’nde bulunan ve aynı zamanda Piri Reis Mahallesi’ne bağlantı sağlayan Kâtip Çelebi Caddesi’ni sıcak asfalt ile kaplıyor.