Kahramanmaraş’ta Kaçak Tütün Operasyonu: 2 Milyondan Fazla Makaron Ele Geçirildi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ta kaçak tütün operasyonlarında 2 milyon 62 bin 500 dal doldurulmuş makaron ve 160 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Kahramanmaraş’ta tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik Göksun ve Afşin ilçelerinde operasyon düzenlendi. Çalışmalarda 2 milyon 62 bin 500 dal doldurulmuş makaron ile 160 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken 2 şüpheli yakalandı.
Kahramanmaraş'ta kaçak tütün ve tütün mamullerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda yüklü miktarda ürün ele geçirildi.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 22 Eylül 2026 tarihinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Çalışmalar kapsamında Göksun ve Afşin ilçelerinde operasyonlar düzenlendi.
Göksun’da 2 milyon 62 bin 500 dal makaron
Operasyonların en büyük miktardaki ele geçirmesi Göksun ilçesinde gerçekleşti.
Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 2 milyon 62 bin 500 dal, içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron ele geçirildi.
Ele geçirilen miktar operasyonun dikkat çeken ayrıntısı oldu.
Afşin’de gümrük kaçağı sigara ele geçirildi
Kaçakçılığa yönelik bir diğer operasyon ise Afşin ilçesinde gerçekleştirildi.
Ekiplerin buradaki çalışmasında 160 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Böylece aynı gün gerçekleştirilen operasyonlarda hem doldurulmuş makaronlara hem de gümrük kaçağı sigaralara el konuldu.
2 şüpheli yakalandı
Göksun ve Afşin'de gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 2 şüpheli yakalandı.
Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ın İlk Drift Pisti Açılıyor: Motor Sporları Heyecanı 2 Gün Sürecek
Kahramanmaraş’ta otomobil ve motor sporları tutkunlarının beklediği Drift Pisti hizmete giriyor. Karacasu Kırım Mahallesi’nde inşa edilen tesis 26 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da açılacak, motor sporları etkinlikleri 27 Eylül Pazar gününe kadar sürecek.
Dulkadiroğlu Kupası’nda Şampiyon İl Millî Eğitim, Kazanan Dostluk Oldu
Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Dulkadiroğlu Kupası Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, oynanan final müsabakalarının ardından tamamlandı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Hastane Yollarındaki Dönüşümünü Gece Gündüz Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve yanına inşa edilen 600 yataklı Ferhuş Sağlık Kompleksi’ne ulaşım sağlayan yol ağında çalışmalarını gece gündüz şekilde sürdürüyor.
Başkan Fırat Görgel’den Manisa’daki Saldırı Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Turgutlu'daki saldırıda yaralanan öğrenciler ile ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sosyal Belediyeciliğin Sıcak Yüzü Büyükciğer ve Zencir Ailesinin Evinde!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 23-29 Eylül Uluslararası İşitme Engelliler Haftası kapsamında özel gereksinimli Mustafa - Elife Büyükciğer ve Ömer ve Merve Zencir ailelerinin evine “Işıklı Kapı Zili” ve “Titreşimli Bebek Uyarı Cihazı” hizmeti sağladı.
Mehmet Arıkan Gençlik Merkezi, Gençlerin Eğitim Yolculuğuna Güç Katıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Kanuni Mahallesi’nde gençlerin hizmetine sunduğu Mehmet Arıkan Gençlik Merkezi, yıl boyunca gençlerin eğitim ve sınav sürdürebilecekleri bir buluşma noktası görevi görüyor. Merkez, bünyesinde bulundurduğu imkânlarla LGS, YKS, KPSS ve diğer sınavlara hazırlanan öğrencilerin eğitim yolculuğuna güç katıyor.