© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Kar Alarmı! 5 İlçede Okullara Kar Engeli

Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, eğitime ara verilmesine neden oldu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Afşin, Nurhak, Elbistan, Göksun ve Ekinözü ilçelerinde 20 Mart 2025 Perşembe günü okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Yetkililer, olumsuz hava koşulları ve buzlanma riskine dikkat çekerek, hamile ve engelli kamu çalışanlarının yanı sıra, kreş ve anaokuluna çocuğu devam eden annelerin de idari izinli sayılacağını duyurdu.

Öte yandan, kar yağışının önümüzdeki saatlerde etkisini artırarak devam etmesi beklenirken, vatandaşlardan trafikte dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları istendi. Belediye ve karayolları ekipleri ise kapanan yolların açılması için sahada çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER