Kahramanmaraş’ta Komşular Arasındaki Kavga Cinayete Dönüştü
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Afşin’de komşu kavgası cinayetle bitti! 33 yaşındaki Ramazan Benli yaşamını yitirdi, 1 kişi gözaltında.
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde iki komşu arasında çıkan tartışma, korkunç bir olaya dönüştü. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada 33 yaşındaki Ramazan Benli bıçaklanarak yaşamını yitirdi.
Olay, Başüstü Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle tartışmaya başlayan iki komşu arasında sözlü tartışma kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü.
Kavgada bıçakla ağır yaralanan Ramazan Benli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olayın ardından saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen kişi jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Afşin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında olayın nedeni araştırılıyor.
Ramazan Benli’nin cenazesi, gözyaşları arasında Başüstü Mahallesi Mezarlığı’nda defnedildi.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.