Kahramanmaraş’ta Korkutan Kaza! Otomobil Devrildi, Sürücü Mahsur Kaldı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta trafik kazası! Kaldırım taşlarına çarpıp devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı, polis inceleme başlattı.
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yaşanan tek taraflı trafik kazasında bir kişi yaralandı. Ağcalı Mahallesi’nde meydana gelen kazada devrilen araçta sıkışan sürücü, ekiplerin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.
Kaza, Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde bulunan otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.
Kaldırım taşlarına çarparak savrulan araç daha sonra yan yatarak devrildi. Kazanın ardından sürücünün araç içerisinde mahsur kaldığını gören vatandaşlar durumu hemen ekiplerle paylaştı.
Bölgeye kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü özel ekipmanlarla bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralı, ambulansla hastaneye sevk edildi.
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kazanın nedenine ilişkin detaylı soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
20 yıl sonra Kertmen’de kurulan er meydanının başpehlivanları belli oldu
3. Kertmen Karakucak ve Şalvar Güreşi Festivali, Onikişubat Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu iş birliğinde Kertmen Mahallesi’nde gerçekleştirildi. 40’tan fazla ilden 733 güreşçinin katıldığı festivalde, yaklaşık 20 yıl sonra Kertmen’de yeniden er meydanı kuruldu. Festival kapsamında mahalleye kazandırılan 3 bin seyirci kapasiteli modern Güreş Sahası ise geleneksel sporun geleceğe taşınacağı kalıcı bir eser olarak hizmete sunuldu.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Sultanları Lige Fırtına Gibi Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi’ne 3-0’lık galibiyetle başladı. Zeugma Gaziantep Spor’u konuk eden Büyükşehir’in Sultanları, tribünleri dolduran sporseverlerin desteğiyle sahadan net bir galibiyetle ayrıldı.
Kahramanmaraş İstiklalspor deplasmanda 3 puanı tek golle aldı
Kahramanmaraş İstiklalspor, zorlu 52 Orduspor deplasmanından Yasin Abdioğlu'nun golüyle 1-0 galip ayrıldı ve 3 puanı aldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir ve Çevre Gönüllüleri Doğa İçin El Ele
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” temasıyla Kazma Bağları’nda gönüllü çevre etkinliği düzenledi. Büyükşehir ekipleri ve gönüllü çevre elçilerinin katıldığı çalışmada doğaya bırakılan atıklar toplanırken, çevrenin korunmasına yönelik farkındalık oluşturuldu.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Üniversite Öğrencilerine Şehre İlk Adımda Sıcak Karşılama
Kahramanmaraş’a üniversite eğitimi için gelen gençler, şehre attıkları ilk adımda Büyükşehir Belediyesinin sıcak karşılamasıyla buluşuyor. Öğrenciler ücretsiz ring seferleriyle yurtlarına ulaştırılırken, Pusula Maraş ekipleri de öğrenci ve ailelere ikram, şehir tanıtımı, bilgilendirme ve hediyelerle destek oluyor.
Kahramanmaraş’ta takla atan otomobil kullanılamaz hale geldi
Kahramanmaraş’ta gece yarısı meydana gelen kazada otomobil takla attı. Araçta maddi hasar oluşurken kazada ölü veya yaralı olup olmadığı bilinmiyor.