Kahramanmaraş’ta Silah Sesleri Mahalleyi Ayağa Kaldırdı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta arkadaşlar arasında çıkan kavga kanlı bitti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken polis soruşturma başlattı.
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Yusuflar Mahallesi’nde meydana gelen silahlı olay, mahallede paniğe neden oldu. İki arkadaş arasında çıkan kavga sırasında bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Ş.A. ile A.N. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa sürede kontrolden çıktı. Yaşanan arbede sırasında A.N.’nin pompalı tüfekle ateş açtığı ve Ş.A.’nın yaralandığı belirtildi.
Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla Yenişehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme gerçekleştirirken, saldırının ardından kaçtığı belirtilen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Yetkililer, olayın nedenine ilişkin detayların yapılacak soruşturmanın ardından netlik kazanacağını bildirirken, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Vali Ünlüer ve Başkan Görgel’den Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ziyaret
Ankara temasları kapsamında Vali Mükerrem Ünlüer ile Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu’yu ziyaret eden Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, binlerce yıllık geçmişiyle önemli bir medeniyet şehridir. Bu kadim mirası korumak ve geleceğe taşımak için tüm kurumlarımızla güçlü bir iş birliği içerisinde çalışmayı sürdürüyoruz. Nazik ev sahiplikleri ve yakın ilgileri dolayısıyla Vakıflar Genel Müdürümüz Sayın Sinan Aksu'ya teşekkür ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Gazneliler Caddesi’nde Son Kat Asfalt Serimini Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gazi Paşa Mahallesi’ndeki Gazneliler Caddesi’nde son kat asfalt çalışmalarına başladı. Daha önce altyapısı güçlendirilen, yürüyüş yolları ve kavşakların modernize edildiği caddede şimdi de ikinci ve son etap asfalt serimi çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Uluslararası Bisiklet Yarışması'nda İkinci Etap Nefes Kesti
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 3. Uluslararası Kahramanmaraş Bisiklet Yarışması tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışların ikinci etabı olan 118 kilometre uzunluğundaki KAFUM, Türkoğlu, Narlı ve Pazarcık güzergâhlarını kapsayan parkur yarışları tamamlandı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışlarda dereceye giren sporcular ödüllerine kavuştu.
Uluslararası Bisiklet Turnuvası’nda İkinci Etap Heyecanı Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 31 ülkeden 175 profesyonel sporcunun katılımıyla düzenlen Uluslararası Bisiklet Turnuvası, 118 kilometre uzunluğundaki KAFUM, Türkoğlu, Narlı ve Pazarcık güzergâhlarını kapsayan ikinci etap yarışlarıyla start aldı.
Dulkadiroğlu Belediyesi Meclisinde İmar, Eğitim ve Temizlik Masaya Yatırıldı
Dulkadiroğlu Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Akpınar başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren imar, eğitim, temizlik ve hizmet alımı konuları ele alındı.
Genç KAMEK Yaz Kurslarıyla Yaz Tatili Eğitime Dönüşüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Genç KAMEK Yaz Dönemi Kursları, 24 farklı branşta 460 genci sanat, teknoloji, yabancı dil ve mesleki eğitimlerle buluşturuyor. Yaz tatilini öğrenerek ve üreterek değerlendiren kursiyerler hem yeni beceriler kazanıyor hem de yeteneklerini keşfetme fırsatı yakalıyor.