Kahramanmaraş'ta Silahlı Saldırı Sonrası Otomobil Kundaklandı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Serintepe Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan silahlı saldırının ardından husumetli olduğu arkadaşlarına silahla ateş açan bir şahsın otomobili, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı.
Olay, dün gece saatlerinde 60091 sokakta meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde aralarında husumet bulunan Cengiz K., Mehmet Y. ve Özkan Özal'ı okul bahçesine çağırarak pusu kuran ve silahla ateş açan bir şahıs, saldırı sonucunda Özkan Özal'ın hayatını kaybetmesine, Mehmet Y.'nin ise yaralanmasına neden olmuştu.
Silahlı saldırının ardından, Özkan Özal'ın yakınları olduğu iddia edilen kimliği belirsiz kişiler, saldırganın Cengiz K.'nin 46 FS 372 plakalı otomobilini park halindeyken kundakladı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye yangını kısa sürede söndürdü, ancak otomobil kullanılamaz hale geldi.
Olayla ilgili polis ekipleri çalışma başlatırken, otomobili kundaklayan şahısların yakalanması için inceleme başlatıldı. Yaşanan gelişmeler neticesinde soruşturma sürüyor.
İlginizi Çekebilir
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.