© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Tüfekle Ateş Eden Şahıs Polis Tarafından Yakalandı!

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Haydarlı Mahallesi Kanlıdere mevkiinde, alkollü bir şahsın tüfekle etrafa rastgele ateş açması paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen şahsı kısa süreli bir kovalamaca sonrası etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı.

Polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürürken, çevre sakinleri benzer durumların yaşanmaması için daha fazla önlem alınmasını talep etti.

İlginizi Çekebilir

Elbistan Pınarbaşı Caddesi Kahramanmaraş Büyükşehir’in Çalışmalarıyla Tertemiz

Elbistan Pınarbaşı Caddesi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmasıyla daha temiz ve estetik bir görünüme kavuştu. Asfalt ve yürüyüş yollarının yanı sıra cadde üzerindeki trafik levhaları, aydınlatma sistemleri ve çevreye bırakılan atıklar da temizlendi.

Uluslararası Arkeologlar Tarih Öncesi Çömlekçilik Mirasını Kahramanmaraş’ta Konuştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğini üstlendiği “Uluslararası Yukarı Mezopotamya ve Ötesinde Tarih Öncesi Çömlekçilik” çalıştayının üçüncü ve son gününde tarih öncesi bulgular ele alındı. Alanında uzman arkeologlar, tarih öncesi toplulukların üretim kültürünü ve seramik geleneklerini tartıştı.

Kahramanmaraş Kültür Yolu Festivali Başlıyor! 9 Gün Boyunca Kültür, Sanat ve Müzik Şehri Saracak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenlenecek Kültür Yolu Festivali başlıyor. 12 – 20 Eylül tarihleri arasında 9 gün boyunca gerçekleştirilecek festival; şehrin zengin tarihi ve kültürel mirasına, binlerce yıllık turizm değerlerine ve gastronomisine büyük katkı sağlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Şehrin Yeni Doğu – Batı Ulaşım Aksında Asfalt Mesaisini Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sait Bulvarı’ndan Kayseri Yolu’na uzanan ve doğu – batı yönünde kesintisiz ulaşım sağlayacak yeni güzergahta çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yeni açılan yaklaşık 1 kilometrelik yol ağında sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in GES’i Her Ay 5 Bin Hanenin Elektriğine Eşdeğer Enerji Üretiyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Güneş Enerji Santrali tam kapasite üretime devam ediyor. Aylık ortalama 1 milyon kilovat saat temiz enerji üreten tesis, Büyükşehir Belediyesinin enerji ihtiyacının yaklaşık yüzde 60’ını karşılıyor.

Kahramanmaraş-Narlı Yolunda Can Pazarı! Otomobil Kamyona Çarptı

Kahramanmaraş-Narlı yolunda kamyon ve otomobil çarpıştı. Feci kazada otomobil sürücüsü yaşamını yitirdi, araçtaki 2 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER