KARA’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
GÜNDEMMüdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, 15 Temmuz Destanının yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kara, 15 Temmuz şehitlerini dualarla, gazilerini de minnet ve şükranla andıklarını söyledi.
Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, 15 Temmuz Destanı dolayısıyla yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 15 Temmuz hain darbe girişimine Türk milletinin tarihe geçecek bir tepki verdiğini anlatan Başkan Kara, bu destanın sonsuza dek hatırlanacağını belirtti.
Başkan Kara, Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurulmak istenen darbenin birlik ve beraberlik ruhunun en güçlü şekilde vücut bulduğu hal ile darbecilerin başına indiğini söyledi.
Bu ruhun sonsuza dek var olacağını aktaran Başkan Kara, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Türlü oyunlarla ülkemizin gelişimine ve güç sahibi olmasına engel olmaya çalışan karanlık eller, 15 Temmuz 2016 yılında en alçak saldırısını gerçekleştirdi. Göz bebeğimiz olan ordumuzun içerisinde yuvalanan hainler, kendi milletine kurşun sıkacak kadar alçalmış ve vicdanlarını karanlık ellere satmışlardır. Bu hainlere en güzel cevabı milletimiz 15 Temmuz gecesinde en net bir şekilde vermiştir. Tanklara, uçaklara ve düzenli ordulara karşı kullanılan çeşitli silahlara karşı milletimiz göğsüyle siper olmuştur. Bu duruşun dünyada başka bir eşi benzeri yoktur. Bu ruh milletimizin kendini bulduğu ve İslam ile müşerref olduğu günden bu yana iri ve diridir. Gelecek nesillerin aynı duyarlılık ve hassasiyetle yetişmesi adına bizler de üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Ayrıca bu uğurda canlarını ortaya koyan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyor ve onlara da aileleriyle birlikte uzun ömürler diliyorum. 15 Temmuz Destanımız kutlu ve mübarek olsun.”
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.