Karadeniz'de 4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi, Vatandaşlar Sokaklara Döküldü!
GÜNDEMKaradeniz bölgesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem, yerel saatle 03.10'da kaydedildi. Merkez üssü Samsun Körfezi-Atakum olan depremin derinliği 18,27 kilometre olarak belirlendi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin etkilediği bölgede herhangi bir olumsuz durum rapor edilmedi. Ancak, kent sakinlerinin depremi hissetmesi üzerine bazı vatandaşlar tedbir amaçlı dışarı çıktı ve beklemeye başladı.
Samsun Valisi Orhan Tavlı, yaptığı açıklamada, şu ana kadar herhangi bir zarar veya kayıp rapor edilmediğini belirtti. Tavlı, AFAD, itfaiye, emniyet, jandarma ve diğer ilgili kurumların sahada incelemelerine devam ettiğini ifade etti.
Deprem sonrası bölgede yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Tavlı, herhangi bir acil durum veya zararın tespit edilmesi halinde gerekli tedbirlerin alınacağını vurguladı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.