© Haber Hanesi 2014 - 2025

Karamanlı Hasan Efendi Caddesi’nde İlk Etap Çalışması Tamamlandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki Karamanlı Hasan Efendi Caddesi’nde ilk kat asfalt serimini tamamladı. 4 bin 700 ton sıcak asfaltın kullanıldığı çalışmalarda daha sonra yürüyüş yolları ve peyzaj çalışmaları da gerçekleştirilecek. Son kat asfalt seriminin de tamamlanacağı cadde, modern bir ulaşım aksı haline getirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü asfalt seferberliği kapsamında ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şehir genelinde altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan sosyal donatılara kadar pek çok alanda yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde de yol yenileme ve sıcak asfalt uygulamalarını hızla hayata geçiriyor.

Bu kapsamda, sıcak asfalt ile kaplanan caddelere bir yenisi daha eklendi. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Onikişubat Karamanlı Mahallesi’ndeki Karamanlı Hasan Efendi Caddesi’nde, ilk kat sıcak asfalt serimi tamamlandı.

14 Milyonluk İlk Etap Çalışması Tamam

Onikişubat Karamanlı Mahallesi’nde bulunan ve şehrin güney ile kuzey bölgelerine bağlantı sağlayan Karamanlı Hasan Efendi Caddesi’nde ilk kat sıcak asfalt serimi tamamlandı. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki güzergâhta, 4 bin 700 ton sıcak asfalt kullanıldı. 14 milyon TL’lik yatırım bedeliyle ilk etap çalışmasının tamamlandığı caddede ikinci etap çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Cadde Modern Görünümüne Kavuşacak

Büyükşehir Belediyesinin Karamanlı Hasan Efendi Caddesi’nde yürüttüğü çalışmaların ikinci etabında kapsamlı üstyapı ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek.  Bu kapsamda yürüyüş yolları ve orta refüjler yeniden inşa edilecek. Peyzaj düzenlemeleriyle bulvara estetik bir görünüm kazandırılacak. Tüm üstyapı imalatlarının tamamlanmasının ardından ise son kat asfalt serimi gerçekleştirilerek. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Karamanlı Hasan Efendi Caddesi, modern ve konforlu bir yaşam alanına dönüşecek.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Türkoğlu Kırsalında Asfalt Mesaisini Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu kırsalında Uzunsöğüt, Orçan, Yeşilyöre, Kırmakaya, Doluca, Yolderesi ve Avşarlı gibi pek çok mahallenin ulaşımda aktif olarak kullandığı 5 kilometrelik grup yolunda sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Serebral Palsi Hastaları ve Ailelerine Anlamlı Destek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dünya Serebral Palsi Farkındalık Günü’nde özel gereksinimli bireyleri ve ailelerini yalnız bırakmadı. Gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde ihtiyaç ve talepler dinlenirken, SP hastalarına özel tertibatlı pusetler hediye edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kız Çocuklarına Özel Boyama Etkinliği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahraman Kadın Akademisi ve KADEM iş birliğinde kız çocuklarına özel “Bileklik ve Çanta Boyama Atölyesi” etkinliği düzenleyecek. 10 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Kahramanmaraş Kalesi’nde düzenlenecek etkinliğe başvurular başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Hükümet Bulvarı’nın Asfaltını Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin ulaşımdaki can damarlarından Hükümet Bulvarı’nda sıcak asfalt serimine başladı. Yoğun kullanım, altyapı çalışmaları ve inşa faaliyetleri esnasında deforme olan asfalt baştan sona yenileniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Çocukların Hayal Dünyasını Zenginleştiren Etkinlik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri olan Kahramanmaraş’ta çocukları kitapların renkli dünyasıyla buluşturmayı sürdürüyor. Rasim Özdenören Çocuk Kütüphanesi’ndeki programda minikler, masal anlatımı, kitap ayracı ve taş boyama atölyeleriyle hem eğlendi hem de öğrendi.

Pusula Maraş, Gençleri Topluluk Tanıtımları Etkinlikleriyle Buluşturuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, “Topluluk Tanıtımları ve Etkinlikleri” programı düzenleyecek. “Yeni Medya ve Fotoğrafçılık”, “Teknoloji ve Dijital Gelecek”, “Doğa ve Keşif” ve “İyilik” adlı 4 yeni topluluk Kahramanmaraş Kalesi’nde saat 17.00’da gençlerle buluşturulacak.

TÜM HABERLER