KASKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BEDAVA SU DAĞITACAK !
GÜNDEMKASKİ Genel Kurulunda alınan kararlarla ihtiyaç sahiplerine kişi başı aylık 2.5 m³ su tüketim desteği verilecek. Ayrıca İhtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesine yönelik yardımlaşma amaçlı Askıda Su Projesi de hayata geçiriliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Kurulu, Büyükşehir belediyesi Meclis toplantı salonunda toplandı. Genel kurulda alınan kararlarla sosyal belediyeciliğe büyük katkı sağlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün seçim vaatleri arasında yer alan ihtiyaç sahibi ailelere verilecek su tüketim desteği genel kurulda yapılan oylamayla kabul edildi. Söz konusu proje, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan ve muhtaçlığı tespit edilmiş ihtiyaç sahiplerinin su faturaları, aile nüfusuna göre su parasının yüklendiği “Derman Su Kartı “ ile karşılanacak. Her ihtiyaç sahibi birey için aylık 2.5 m³ su tüketim desteği verilecek. Proje, Temmuz 2019 itibariyle devreye alınacak.
Bir diğer sosyal proje olan Askıda Su Projesi ile de ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesine olanak sağlanacak.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.