© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kirişci ve Güngör’den Geçmiş Olsun Ziyareti

Yörük Selim Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Güngör, “Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Sağlık çalışanlarımız da her zaman olduğu gibi özveriyle görevlerinin başındalar. Tüm sağlık çalışanlarımıza görevlerinde kolaylık diliyorum” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ile şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yörük Selim Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Kirişci ve Güngör, sağlık çalışanları ile de bir araya gelerek görevlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci ile Yörük Selim Devlet Hastanemizde tedavi gören hemşehrilerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbimden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Sağlık çalışanlarımız da her zaman olduğu gibi özveriyle görevlerinin başındalar. Tüm sağlık çalışanlarımıza görevlerinde kolaylık diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu Davasında Tahliye Kararı! Aileler Tepkili

Ayser Çalık Ortaokulu saldırısı davasında verilen tahliye kararı ailelerin tepkisine yol açtı. Duruşma 4 Aralık’a ertelenirken itiraz açıklaması geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Ballıca’da Asfalt Mesaisini Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor. Ekipler, 10 bin 4’üncü sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

TÜM HABERLER