© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kirişci ve Güngör’den Türkoğlu’na Teşekkür Ziyareti

Türkoğlu’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Şehrimiz 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize çok büyük teveccüh gösterdi. Destek veren tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 28 Mayıs’ta da Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ile şehirde teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kirişci ve Güngör, Türkoğlu’nda bir dizi ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, 28. Dönem Milletvekili adayları, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve teşkilat mensuplarının da yer aldığı program, esnaf ziyaretiyle başladı. İlçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden ve taleplerini dinleyen heyet, devamında muhtarlar, mahalle başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Bakan Kirişci ve Başkan Güngör, programda 14 Mayıs seçimleri ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Programda konuşan Başkan Güngör, “Şehrimiz 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize çok büyük teveccüh gösterdi. En büyük desteği sağlayan Büyükşehir’iz. Destek veren tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 28 Mayıs’ta da Sayın Cumhurbaşkanımıza desteğimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

TÜRKOĞLU’NA 213 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu’nda hayata geçirilen yatırımlara da değinen Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak Türkoğlu’na 213 Milyon TL’lik yatırım kazandırdık. Nüfusa kıyaslandığında en fazla yatırım alan ilçelerimiz arasında geliyor. Beyoğlu’nun 50 yıllık içmesuyu sorununu çözüme kavuşturuyoruz. İlçe merkezimizde gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmalarında sona geldik. Kısa süre içerisinde bu çalışmalarımızı da tamamlayacağız” cümlelerini kaydetti. Bakan Kirişci, Başkan Güngör ve beraberindeki heyet, Türkoğlu’nda son olarak Millet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi ve taleplerini dinledi.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER