KSÜ ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle ‘Öğretmenler Günü Konseri’ Düzenlendi
GÜNDEMKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Öğretmenler Günü Konseri’ düzenlendi.
KSÜ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konser programına üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. Kadir Saltalı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, KSÜ personel ve öğrencileri ile çok sayıda sanatsever katıldı.
Konser programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Öğretmenler Günü Konseri’nin üniversitemizin şehrimizdeki paydaşlarla kurduğu verimli işbirliğine güzel bir örnek olduğunu vurguladı.
Üniversitemizde faaliyet gösteren her birimin şehrimizdeki ilgili sektör ve birimlerle verimli ve etkili işbirliklerinin olduğunu belirten Rektör Can, eğitim, bilim ve teknoloji alanındaki işbirliklerini başarıyla yürütürken, spor, kültür ve sanat alanlarındaki işbirliklerini de aynı düzeyde yürüttüklerini ifade etti.
Konsere yoğun ilgi gösteren sanatseverlere şükranlarını sunan Rektör Can, konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı da kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirerek, konsere katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Açılış konuşmalarının ardından iki bölümden oluşan konser programına geçildi. Konserin ilk bölümünde Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Soner Okan yönetimindeki müzik öğretmenlerinden oluşan ‘Oda Müziği Topluluğu’ klasik müzik ve halk müziğinden eserler icra ettiler.
Konserin ikinci bölümünde ise Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Tekgül yönetiminde birbirinden güzel eserleri seslendiren ‘Oda Korosu’ performansıyla sanatseverlerin beğenisini topladı.
Konser programının sonunda Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve protokol üyeleri tarafından katkı sağlayan isimlere teşekkür belgeleri takdim edildi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil Belediyesi'nden LGS Tercih Döneminde Ücretsiz Danışmanlık Desteği
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrenciler ve aileleri için 22-27 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetini başlattıklarını duyurdu.
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.