© Haber Hanesi 2014 - 2025

KSÜ’den “21. Yüzyıl Dijital Dünyası ve 4. Sanayi Devrimi” Konferansı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Yeniler Öğrenci Topluluğu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) iş birliğinde düzenlenen “21. Yüzyıl Dijital Dünyası ve 4. Sanayi Devrimi” konferansında Stratejist Abdullah Çiftçi, KSÜ öğrencileri ile bir araya geldi.

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan, dekanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından KSÜ Yeniler Öğrenci Topluluğu Danışmanı, TÜGVA Kahramanmaraş Şube Başkanı, KSÜ Göksun Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Furkan Seyithanoğlu, selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşmasında bu ve benzeri faaliyetleri yarının Türkiye’sinde söz sahibi olacak gençlerin kendilerini iyi yetiştirmeleri için gerçekleştirdiklerini ifade eden Seyithanoğlu, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Selamlama konuşmasının ardından Stratejist Abdullah Çiftçi, “21. Yüzyıl Dijital Dünyası ve 4. Sanayi Devrimi” konulu konuşmasını gerçekleştirerek konu ile ilgili katılımcıları ve KSÜ öğrencilerini bilgilendirdi. Çiftçi ayrıca konuşmasının sonunda izleyicilerden gelen soruları da cevaplandırdı.

Program Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan’ın Çiftçi’ye teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

 

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER